Vanaf 1 februari kun je je telefonisch aanmelden voor het Belastingproject via 0341 – 434 656

Wil je weten waar je Zorgdat
bij jou in de buurt vindt?

Bekijk onze locaties

Vrijwilliger bij Zorgdat

 

Met vrijwilligerswerk verrijk je niet alleen het leven van een ander, maar ook van jezelf! Sluit je aan bij meer dan 300 vrijwilligers die zich inzetten bij Zorgdat.

Wat past bij jou

Iedereen die wat wil betekenen voor een ander is van harte welkom bij Zorgdat. Wij denken graag met je mee en kijken naar jouw talenten, wensen en mogelijkheden. Ben jij betrokken, enthousiast, betrouwbaar en zelfstandig? Dan hebben wij vast een leuke vacature voor jou!


Zorgdat zoekt

Bekijk op deze pagina het overzicht van de vacatures. Staat er niet tussen wat jij wilt, dan kun je alsnog contact opnemen en kijken wij of we iets voor jou kunnen vinden.


Professionele begeleiding

Bij Zorgdat werken we met coördinatoren op wie je altijd kunt terugvallen. Dit zijn professionals die de vrijwilligers begeleiden en het aanspreekpunt zijn. Voor sommige vormen van vrijwilligerswerk krijg je eerst een training. Je kunt deelnemen aan themabijeenkomsten, deskundigheidsbevordering en andere activiteiten.


Veilig en verzekerd

Als vrijwilliger krijg je automatisch een algemene verzekering via de gemeente. Dit betekent dat je verzekerd bent als je een ongeluk krijgt of schade veroorzaakt. Afhankelijk van het type vrijwilligerswerk, kan het zijn dat we een VOG voor je aanvragen. Dit doen we altijd in overleg met jou als we een overeenkomst aangaan.

Klachten en incidenten

 

Wij doen ons best om een veilige omgeving te creëren voor vrijwilligers. Toch kan het zijn dat je een klacht hebt of dat er zich onverhoopt een incident voordoet. Je kunt dit in principe altijd met jouw coördinator bespreken. Lees hier meer over de klachtenprocedure:

 

Klachtenprocedure

 

Omdat wij het belangrijk vinden dat er een laagdrempelig aanspreekpunt is, hebben wij een vertrouwenspersoon aangesteld. Lees hier meer over de vertrouwenspersoon:

 

Vertrouwenspersoon