Bekijk het jaarverslag van 2023 op zorgdat.jaarverslag.org

Wil je weten waar je Zorgdat
bij jou in de buurt vindt?

Bekijk onze locaties

Buurtsport

 

We brengen basisschoolkinderen in beweging met leuke activiteiten.

Buurtsportcoaches bieden sport- en spel activiteiten in de wijk.

 

Op een vaste middag in de week kunnen kinderen gezellig komen buitenspelen. Van voetballen tot buskruiten, van boogschieten tot touwtjespringen… de kinderen bepalen!

 

Bewegen en verbinden

Frisse lucht is gezond en bewegen is belangrijk, zeker voor kinderen. Met buurtsport stimuleren wij kinderen om buiten te spelen en met elkaar in contact te zijn. Zo verbeteren we de dynamiek in de wijk en onderling. Daarnaast zijn onze buurtsportcoaches een aanspreekpunt voor iedereen.

 

Ouders

Ook ouders zijn welkom bij de Buurtsport. Bijvoorbeeld om te helpen of om sportief mee te doen. Gewoon even kennis komen maken mag natuurlijk ook altijd.

 

Waar en wanneer

 

 

  • Woensdag 14:00 tot 15:30 Klaproospad
  • Donderdag 15:00 tot 16:30 PC Boutenslaan
  • Vrijdag 15:00 tot 16:30 van Hall-laan

Gratis sporten

Kinderen kunnen gratis en zonder aanmelding deelnemen aan de activiteiten. Heeft jouw kind altijd al op een sport gewild, maar kun je dit niet betalen? De buurtsportcoach kan je informeren over vergoedingen en helpt je graag op weg.

 

Vakantie uitleen

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen Buurtsport-activiteiten. Je kunt dan wel spullen lenen van de buurtsportcoach om zelf met je kind te bewegen! Als je iets wilt lenen tijdens de vakantie, dan kan dat op aanvraag.