Bekijk het jaarverslag van 2023 op zorgdat.jaarverslag.org

Wil je weten waar je Zorgdat
bij jou in de buurt vindt?

Bekijk onze locaties

Maatschappelijke stage

 

Bij een maatschappelijke stage maak je kennis met vrijwilligerswerk bij een non-profit organisatie.

Zit jij op de middelbare school? Ben je op zoek naar een leuke en leerzame plek voor je maatschappelijke stage? Bij Zorgdat helpen we je in de juiste richting.

 

Wat is de MAS

Het doel van de stage is dat je iets doet voor een ander. Op die manier maak je kennis met de samenleving. Je leert je hoe het is om verantwoordelijkheid te nemen voor een ander. Je leert nieuwe mensen kennen en ontdekt waar je goed in bent. Wie weet heb je hierna zelf belangstelling om vrijwilligerswerk te gaan doen.

Stageplek zoeken

Kijk voor alle stagemogelijkheden op MaS4You

 

Hier vind je een overzicht van alle plekken voor maatschappelijke stage in de regio Noord-Veluwe. De website is bedoeld voor leerlingen uit Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde en Putten.

 

Let wel: om stages te kunnen zoeken moet je zijn ingelogd. Heb je nog geen inloggegevens? Vraag deze dan aan je mentor of stagecoördinator.

 

Ons advies

Zoek een stageplek bij een organisatie die je interesseert. Bijvoorbeeld een sportvereniging, zorgorganisatie of jongerencentrum.

 

Voor organisaties

Biedt jouw organisatie maatschappelijke stages aan? Onze stagemakelaars adviseren je graag over de klussen en de begeleiding. Als je behoefte hebt aan extra scholing van jezelf of je vrijwilligers dan kan dat ook. Loop je in de praktijk ergens tegenaan, dan kunnen wij een bijeenkomst hierover organiseren.