Let op: tijdens de zomer kunnen openingstijden en inloopmomenten afwijken. Voor actuele informatie bel je naar 0341 – 434 656

Wil je weten waar je Zorgdat
bij jou in de buurt vindt?

Bekijk onze locaties

Opbouwwerk

 

Prettig wonen doe je met elkaar. Opbouwwerkers zijn in de wijk en kennen de mensen.

Iedereen wil prettig wonen in de wijk. Daarvoor is het van belang dat buurtbewoners goed met elkaar omgaan.

 

Maar ook dat je je veilig voelt en dat de ruimtes netjes worden onderhouden. Opbouwwerkers van Zorgdat dragen hieraan bij en zijn ook bij jou in de buurt.  

 

Support

Speelt er iets in de wijk of heb je een idee om de buurt nóg beter te maken? De opbouwwerkers denken met je mee en helpen je op weg waar nodig. Bijvoorbeeld als je iets wilt organiseren in de straat of met buurtbewoners in gesprek wilt. Het doel is om een prettige en leefbare samenleving te ondersteunen.

 

Harderwijker Kracht-team

Bij problemen in de wijk of als het niet goed gaat met en bewoner kun je het HK-team inschakelen. Dit team bestaat uit een opbouwwerker van Zorgdat en een maatschappelijk werker van Stimenz. Zij gaan samen op pad en informeren bij de mensen hoe het gaat, zonder indicatie of verplichting. Samen met bewoners en andere organisaties pakken we problemen aan voordat ze erger worden.

 

Dat lukt het best als we er zo vroeg mogelijk bij zijn. Als er volgens jou iets speelt, dan horen wij dat graag. Neem hiervoor contact op met Maarten Janson. 

Samenwerking

 

Werken aan een leefbare en prettige buurt doe je samen. Opbouwwerkers hebben contact met buurtbewoners, ze kennen jou en ze kennen de wijk. Zo werken we ook samen met bijvoorbeeld de gemeente, de woningbouw en wijkverenigingen.

 

Kom jij in actie, loop je in de buurt ergens tegenaan of wil je overleggen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze opbouwwerkers.

Neem contact op met onze opbouwwerkers

 

 

Maarten Janson

Sociaal Werker Opbouwwerk

[email protected]

06-38431379

Maria Glastra

Opbouwwerker

[email protected]

06-17007206

Sylvia Zuur

Opbouwwerker

[email protected]

06-13675495