Vanaf 1 februari kun je je telefonisch aanmelden voor het Belastingproject via 0341 – 434 656

Wil je weten waar je Zorgdat
bij jou in de buurt vindt?

Bekijk onze locaties

Ontmoeten

 

Vaste activiteiten voor specifieke doelgroepen.

Project In Beweging

 

Wil jij graag weer meedoen in de samenleving? Heb je behoefte aan meer sociale contacten? Wil je iets samen doen met anderen of vóór anderen? Bij Project In Beweging is van alles mogelijk! Het is een open groep waar nieuwe mensen van harte welkom zijn.

 

Bijvoorbeeld als je na een ingrijpende gebeurtenis je leven weer zin wilt geven. Om even op adem te komen en een volgende stap te zetten. Het is een mooie ontmoetingsplek, een open groep waar we als team samenkomen. Er is vaste ondersteuning vanuit Zorgdat, neem contact op voor meer informatie.

 

Wat

Je wordt uitgedaagd om dingen te doen en te leren, op een laagdrempelige manier. De groep bedenkt zelf een activiteit en gaat dit doen. Denk hierbij aan Theater in de Wijk, zang, creatieve activiteiten, wandelen of een museumbezoek.

 

Wanneer

Elke dinsdag en donderdag van 13:00 tot 15:00 uur.

MFC De Roef 

 

Er ontstaan soms spontaan projecten en mooie samenwerkingen. Bijvoorbeeld bij Theater in de Wijk tijdens de Week van de Eenzaamheid in 2018.

 

Bekijk de video

Club Interactief

 

Heb je een licht verstandelijke beperking? Vind je het leuk om anderen te ontmoeten? Je bent welkom bij Club Interactief!

 

Wat

We drinken gezellig koffie. Daarna koken we en eten we samen.

 

Wanneer

Elke eerste dinsdag van de maand van 17:00 tot 20:00 uur.

 

Kosten

€ 5,- per keer.

WOC De Aanleg

Interculturele Koffieochtend

Ben jij een vrouw en kom je niet uit Nederland? Vind je het leuk om andere vrouwen te leren kennen? Je bent van harte welkom tijdens de Interculturele Koffieochtend. Elke week komen we samen om elkaar te leren kennen. Regelmatig wordt er voorlichting gegeven over bepaalde onderwerpen die we samen uitkiezen. 

 

Wat

Gezellige activiteiten en voorlichting.

 

Wanneer

Vrijdagochtend van 9:00 tot 11:30 uur.

 

WOC De Aanleg 

Huiskamer in de Buurt

 

Elk van onze locaties heeft een huiskamer waar je met elkaar koffie kunt drinken. Huiskamer in de Buurt is een gezellig ontmoetingsmoment. Heb je behoefte aan meer sociale contacten of structuur? Neem contact op met één van de locaties voor meer informatie over de Huiskamer-momenten. In de wijkcentra worden nog veel meer activiteiten georganiseerd.