Bekijk het jaarverslag van 2023 op zorgdat.jaarverslag.org

Wil je weten waar je Zorgdat
bij jou in de buurt vindt?

Bekijk onze locaties

Palliatieve steun

 

Zorgdat ondersteunt jou als jij terminale zorg verleent. 

Verzorg je een partner of familielid die terminaal ziek is? Het is zwaar om dag en nacht beschikbaar te zijn. Zorgdat kan je hier een beetje in ontlasten.

 

Op adem komen

De terminale zorg voor een zieke dierbare is niet alleen lichamelijk zwaar. Ook emotioneel krijg je veel te verwerken. Het is belangrijk om balans te houden en op tijd op adem te komen. Bij Zorgdat willen we je daarbij graag ondersteunen.

 

Vrijwillige steun

Een vrijwilliger kan tijdelijk de zorg overnemen in huis. Zodat je een middagje weg kunt bijvoorbeeld, of eindelijk een nacht kan doorslapen. Deze vrijwilliger komt niet in plaats van een andere zorgverlener of verpleegkundige. Het is extra om jou te ondersteunen op de manier die jij nodig hebt. Dat kan ook door een goed gesprek, want het lucht op als je even je verhaal kunt doen. Overdag zal dat een vrijwilliger van Zorgdat zijn, voor de nacht worden er vrijwilligers ingezet vanuit Stichting Hest.

 

Stichting Hest

 

Samen kijken we naar hoe we jou kunnen ondersteunen in deze heftige periode. Neem gerust contact met ons op om te overleggen.