Let op: tijdens de zomer kunnen openingstijden en inloopmomenten afwijken. Voor actuele informatie bel je naar 0341 – 434 656

Wil je weten waar je Zorgdat
bij jou in de buurt vindt?

Bekijk onze locaties

Thuisadministratie

 

Geldzaken goed geregeld en je papieren op orde.

Heb je (tijdelijk) hulp nodig om je administratie op orde te maken? Kunnen wij je helpen om betalingsproblemen te voorkomen? Vrijwilligers van Zorgdat helpen je om weer overzicht te krijgen.

 

Geldzaken geregeld

Het is niet altijd makkelijk om je geldzaken goed bij te houden. Soms kunnen rekeningen en formulieren zich opstapelen. Bijvoorbeeld omdat je niet goed begrijpt wat je er mee moet of hoe het werkt. Dan is het fijn dat iemand je er af en toe mee helpt. Zo worden betalingsproblemen voorkomen en is alles goed geregeld.

 

Hulp aan huis

Als het niet lukt om naar het Financieel Trefpunt te komen, dan komen wij gewoon naar jou. Onze vrijwilligers maken samen met jou je administratie weer op orde. Samen breng je in kaart wat je inkomsten en uitgaven zijn, ook bij schulden. Jullie zoeken alle papieren en nodige informatie bij elkaar. Als het nodig is dan komt de vrijwilliger vaker langs om je te helpen alles goed bij te houden.

 

Zelf overzicht maken

Je kunt ook zelf aan de slag en daarvoor hebben we een aantal handige websites voor je:

 

Nibud

Bereken uw recht

Zelf je schulden regelen

Thuisacademie

Heb je moeite met:

 

  • Brieven van de belasting of verzekering?
  • Je administratie op orde maken?
  • Het betalen van je rekeningen?

 

Betrouwbare vrijwilligers helpen jou graag op weg door hier samen naar te kijken. Weet je niet goed waar je terecht kunt met jouw vraag?

 

Bel dan naar 0341 – 434 656 of stuur hieronder een bericht via ‘Stel een vraag’.