De mantelzorgwaardering wordt voor het einde van het jaar uitgekeerd. Vraag hem voor 31 oktober aan via dit formulier. Voor jonge mantelzorgers is er een ander formulier. 

Wil je weten waar je Zorgdat
bij jou in de buurt vindt?

Bekijk onze locaties

Welzijnscoaches

 

Kom gratis in gesprek met onze welzijnscoaches via Welzijn op Recept of het Trefpunt Positieve Gezondheid

Zit je niet zo lekker in je vel, of weet je niet hoe je verder moet?

 

Dat kan door allerlei omstandigheden gebeuren. Het is dan fijn als er even iemand met je meedenkt en meekijkt. Daarvoor kun je terecht bij onze welzijnscoaches.

 

Welzijnscoaches en Positieve Gezondheid

We kijken naar alle leefgebieden in het leefstijlloket en naar de persoon als geheel. Dit geeft een brede blik op welzijn en welbevinden, je goed voelen dus. Het gaat bijvoorbeeld over zingeving en meedoen en over je kwaliteit van leven. Welzijnscoaches kijken mee naar hoe jij op jouw manier je welzijn kunt vergroten.

 

Welzijn op Recept

Soms ervaar je klachten waarvan je niet weet wat je ermee moet. Je gaat dan naar bijvoorbeeld de huisarts, therapeut of andere zorgverlener. Samen bekijken jullie de situatie en sluiten medische oorzaken uit. Dan kan de zorgverlener je doorverwijzen via Welzijn op Recept. Je komt dan terecht bij de welzijnscoaches en zij brengen jou verder.

 

Bekijk hier de video

Gratis Trefpunt Positieve Gezondheid

Ondersteuning van welzijnscoaches is gratis en kan zonder indicatie of verwijzing. Je kunt gewoon binnenlopen, met of zonder ‘recept’. Dus heb je grote of kleine vragen, wil je even iemand die met je meedenkt? Kom gerust eens bij ons langs! 

 

Wanneer

Maandag 9:30 – 11:30 uur inloop.

Overige dagen op afspraak. 

 

MFC De Roef

Centrum voor Positieve Gezondheid

We bieden ondersteuning aan inwoners van heel Harderwijk en Hierden. Momenteel werken de welzijnscoaches hoofdzakelijk vanuit MFC De Roef. Daar zitten we onder één dak als zorg, welzijn én ontmoeting. Zo zijn de lijntjes kort en kunnen we mensen snel doorverwijzen naar de juiste plek.

 

Zorgverleners

Wil je als zorgverlener aansluiten bij Welzijn op Recept en jouw patiënten of cliënten doorverwijzen? Neem contact met ons op voor meer informatie.