Lees voor

voorlees

Hoog contrast

contrast
contrast
voorlees
menu openen
menu sluiten
 • Home
 • Hulp & ondersteuning
 • Kind & jeugd
 • Ontmoeten & samenleven
 • Over Zorgdat
 • Actueel
 • Contact
 • Beste bezoeker,

   

  Tijdens de zomervakantie kun je deelnemen aan verschillende activiteiten in de wijkontmoetingscentra en in de buurt. De opbouwwerkers gaan op de fiets door de verschillende wijken en buurten. Zie je ons fietsen? Trek ons vooral aan ons Zorgdatjasje.

   

  De jongerenwerkers van het Talent House blijven actief in de verschillende wijken. Volg het Talent House op www.instagram.com/talenthouse.harderwijk

   

  Ben je vijftigplus en wil je deze zomer iets nieuws leren? Geef je op voor de seniorencolleges. Op 20 juli start de Collegereeks ‘Europees Recht: overal, maar onbekend’ en op 21 Juli start de Collegereeks ‘In vogelvlucht langs de vijf grootste religies’. Klik hier voor alle informatie en het inschrijfformulier.

   

  Met financiële vragen kun je de hele zomer terecht bij het Financieel Trefpunt. Je kunt tussen 10.00 uur en 12.00 uur binnenlopen in Wijkontmoetingscentrum Stad, Houtkamp 33.

   

  In de Wijkontmoetingscentra ben je van harte welkom. Bij alle activiteiten in het overzicht hieronder ben je van harte welkom. Van te voren aanmelden is niet nodig. Er wordt een gezondheidscheck aan de deur gedaan.

   

  Mini-Huttenfeest

  Op woensdagochtend 25 augustus is het Mini-Huttenfeest. Het Mini-Huttenfeest is voor kinderen van 2 t/m 5 jaar en hun ouders. Vanwege de Corona-maatregelen zijn er drie startmomenten: om 9.30 uur, om 10.30 uur en om 11.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Het Mini-Huttenfeest is op het schoolplein van de Dominicus Savio (Vondellaan 28).

   

  Tijdens de zomervakantie kun je ook bij GA! Harderwijk terecht voor leuke, sportieve activiteiten. Kijk voor alle informatie op www.gaharderwijk.nl

   

  Heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 0341-434656.

   

  Hartelijke groet,

   

  Carla Venema – Directeur Zorgdat

  Zorgdat tijdens de zomervakantie