Lees voor

voorlees

Hoog contrast

contrast
contrast
voorlees
menu openen
menu sluiten
 • Home
 • Hulp & ondersteuning
 • Kind & jeugd
 • Ontmoeten & samenleven
 • Over Zorgdat
 • Actueel
 • Contact
 • Camping ff weg

   

  Camping FF Weg is meer dan alleen een camping. In het geplande weekend wordt de telefoon minimaal gebruikt, de PC´s blijven thuis en de tv blijft uit. Iedereen komt even uit de dagelijkse sleur en geniet van het buitenleven! En…. je leert nieuwe stadsbewoners kennen. Het motto is ‘samen doen’! Samen begint al bij het opzetten en inrichten van de tent!

   

  Het echte campingleven ervaar je door o.a. samen een lekkere BBQ te nuttigen, samen te gaan chillen op je strandmatje, ‘s avonds gezellig rond het kampvuur te gaan zitten en door het gaan slapen in je eigen tent!

   

  Naast het kamperen is er ook een activiteitenprogramma waar iedereen aan mee kan doen.

  “Camping ‘FF Weg is er voor iedereen uit Harderwijk en Hierden,” zegt de organisatie van het kampeerweekend. “Want…. op de camping is iedereen gelijk! Dat is ook de reden dat we een volledig kampeerweekend op de tijdelijke campinglocatie aanbieden. En met de wc-rol onder onze arm, ziet iedereen er even geweldig uit ,toch?”

   

  Het weekend wordt dit jaar georganiseerd op 22, 23 en 24 juli 2022!

   

  Camping ‘FF weg wordt georganiseerd voor gezinnen uit Harderwijk en Hierden die niet op vakantie kunnen gaan, om welke reden dan ook. Samen met je gezin kun je  3 dagen genieten en contact leggen met andere campinggasten die het niet zo makkelijk hebben als je zelf. Dat nieuwe vriendschappen makkelijk ontstaan, hebben we al eerder gemerkt.  Het volledige verzorgde weekend kost € 16,- per gezin. 

   

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Iris Haklander via 06-17742579 of mail naar [email protected]

   

  Voor gezinnen met weinig financiën is het ook mogelijk om met een vrijkaart te komen. Neem voor meer informatie contact op via  [email protected]

   

  Klik hier om je aan te melden via de site van Wijkvereniging Stadsdennen.