Lees voor

voorlees

Hoog contrast

contrast
contrast
voorlees
menu openen
menu sluiten
 • Home
 • Hulp & ondersteuning
 • Kind & jeugd
 • Ontmoeten & samenleven
 • Over Zorgdat
 • Actueel
 • Contact
 • Buurtavond over de toekomst van De Roef

   

  Op dinsdagavond 29 oktober is er in De Roef een buurtavond. Deze avond kun je als inwoner in gesprek met de gemeente, professionals van zorg – en welzijnsorganisaties en het bestuur over de e toekomst van De Roef. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Alle inwoners én gebruikers van de Roef zijn van harte welkom.

   

  Wij willen dat De Roef belangrijk wordt voor gebruikers én de buurt. Een wijkcentrum voor en door bewoners in de wijk Stadsweiden. Een plek waar je gezellig een kop koffie kunt drinken en een goed gesprek voeren. Een plek waar verenigingen hun activiteiten kunnen houden.

   

  In de nieuwe De Roef komt naast het ontmoetingscentrum ruimte voor gezondheidsorganisaties, zoals de huisarts en welzijnsorganisaties, zoals ZorgDat. Deze organisaties gaan samenwerken aan gezondheid en welzijn. Het wordt een echt wijkcentrum met aandacht voor Positieve Gezondheid. Dat gebeurt in samenwerking met de gemeente, zorg – en welzijnsorganisaties en omwonenden.

   

  Dat kan niet in het huidige gebouw. Het voornemen is het huidige gebouw te slopen en nieuw te bouwen.

   

  De buurtavond is een mooie gelegenheid te spreken over de toekomst van het centrum. Ook het verkeer en parkeermogelijkheden rondom de locatie is onderwerp van gesprek.

  Denk mee over de toekomst van De Roef!

   

  Wij zijn benieuwd naar je ideeën, wensen maar ook naar de zorgen die in de buurt leven. Je kunt met je vragen bij diverse deskundigen terecht. Vragen die deze avond langskomen zijn:
  – wat vindt je belangrijk voor de buurt en de wijk?
  – wat zijn je wensen ten aanzien van het verkeer en het groen in de buurt;
  – welke zorgen zijn er?
  – wat betekent voor jou Positieve Gezondheid?
  – welke ideeën heb je over de toekomst van De Roef?

   

  Wij zien je graag op 29 oktober a.s. Aanmelden is niet nodig.

  Buurtavond over de toekomst van De Roef