Lees voor

voorlees

Hoog contrast

contrast
contrast
voorlees
menu openen
menu sluiten
 • Home
 • Hulp & ondersteuning
 • Kind & jeugd
 • Ontmoeten & samenleven
 • Over Zorgdat
 • Actueel
 • Contact
 • Buurtavond over de toekomst van de Roef

   

  Op 28 januari is er weer een buurtavond over de toekomst van De Roef. Het ontwikkelbestuur presenteert tijdens deze avond graag het plan voor de Roef 2.0 wat is aangeboden aan de gemeente Harderwijk. De bijeenkomst start om 20.00 uur. U bent van harte welkom. De bijeenkomst eindigt om 21.30 uur.

   

  Voor en door de buurt

  In de afgelopen periode hebben wij intensief de omgeving betrokken bij het concretiseren van een route naar de nieuwe Roef. De ideeën zijn opgehaald tijdens de participatiebijeenkomsten met de omgeving, gesprekken met gebruikers en medewerkers en door Harderwijk breed het online stadsgesprek in te zetten. Zoveel mogelijk van de ideeën zijn meegenomen. Er is onderzoek gedaan naar benodigde programmering, het gebouw en de invulling van de samenwerking. Voor de samenwerking rondom het concept Positieve Gezondheid zijn er workshops georganiseerd voor professionals.

   

  De Roef wordt een plek voor ontmoeting, activiteiten en aandacht voor gezondheid

  De Roef is een wijkcentrum voor en door bewoners in de wijk Stadsweiden. Een plek waar je gezellig een kop koffie kunt drinken en een goed gesprek voeren. Een plek waar verenigingen hun activiteiten kunnen houden. Ook gezondheidsorganisaties krijgen ruimte, zoals de huisarts en welzijnsorganisaties (bijvoorbeeld Zorgdat). Deze organisaties hebben aandacht voor Positieve Gezondheid en gaan samenwerken aan gezondheid en welzijn. Het huidige gebouw van De Roef is niet geschikt voor de opzet van het nieuwe wijkcentrum. Het voornemen is het oude gebouw te slopen en te vervangen voor een nieuw gebouw.

   

  Doet u mee?

  We zouden graag inwoners willen vragen om met ons in gesprek te gaan om te kijken wat wij voor u, of u voor de buurt, zou willen en kunnen betekenen. Doet u mee?

   

  Wij zien u graag op dinsdag 28 januari a.s.

   

  Namens het bestuur van de Roef,

  Hans Alfons, Carla Venema & Annelies van der Hulst

   

  Buurtavond over de toekomst van de Roef