Lees voor

voorlees

Hoog contrast

contrast
contrast
voorlees
menu openen
menu sluiten
 • Home
 • Hulp & ondersteuning
 • Kind & jeugd
 • Ontmoeten & samenleven
 • Over Zorgdat
 • Actueel
 • Contact
 • Binnen- en buitenexpositie Wijkontmoetingscentrum Drielanden

   

  Afgelopen dinsdagavond is de Binnen-en buitenexpositie van Wijkatelier Drielanden in Wijkontmoetingscentrum Drielanden feestelijk geopend door Sandra van Huffelen van Zorgdat. Zij deed dit door een strikkenlint van servetten door te knippen onder toeziend oog van leden van het wijkatelier en belangstellenden. Daarna werden de eerste bezoekers binnengelaten om de tentoonstelling te bekijken. Hun reacties waren lovend.

   

  De expositie heeft de titel “Binnen- en buiten” gekregen, omdat de tentoongestelde werken deels alleen van buiten het gebouw te zien zijn, terwijl het andere deel alleen binnen te zien is. Het aanbod is gevarieerd. Dit komt niet alleen doordat de leden van het wijkatelier ieder hun eigen stijl hebben, maar ook vanwege het gebruik van verschillende disciplines. Zo plant de een z’n werk zorgvuldig van te voren, terwijl een ander van te voren nooit weet wat ze gaat maken. Weer een ander tekent voornamelijk, terwijl een ander zweert bij acrylverf en weer een ander juist allerlei verschillende materialen gebruikt of een totaal andere techniek zoals breien.

   

  Wijkatelier Drielanden heeft haar thuisbasis in Wijkontmoetingscentrum Drielanden en komt om de week op dinsdagmiddag bijeen. De groep bestaat uit: Joke Zandstra, Gerda Nieland, Henk Luiten, Jean Beertsen-Ipema, Ingrid van der Velden, Ellaih van Mourik en Warti Miedema.

   

  De Binnen-en buitenexpositie loopt tot eind september en is doordeweeks vrij te bezichtigen op: maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur en maandag t/m donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

   

  Voor wie niets wil missen ligt er op het tafeltje links bij binnenkomst een plattegrondje van de expositie klaar. Hier ligt ook het gastenboekje van het wijkatelier waarin reacties op de tentoonstelling geschreven kunnen worden.

  Expostie “Binnen- en buiten”